Cayenne Menyer



Huvudrätter exklusiv

Rätt Pris
Huvudrätter Fisk
Bakad rödingfilé med säsongens primörer, smörslungad Amardinepotatis samt reducerad grädde smaksatt med citron & picklat äpple
Örtbakad Skreij (säsong) med kräftstjärtar, brynt smör, citron & dill serveras med mandelpotatispuré och primör
Kött och fågel
Helstekt kalventrecôte med rostadblomkålspuré, portvinsreduktion samt örtbakad plommontomat
Majskycklingfilé fylld med ingefära och chili serveras med primörer & sotat pak shoy samt citrongrässky
Lågtempad lammrostbiff med ört och potatisterrin, rosmarinsky samt säsongens primörer
Enbär och lagerbladskryddad chuck roll serveras med palsternackspuré, rödlökschutney samt rödvinssås
Ljummen helstekt oxrygg serveras med potatis & skogssvampsterrin, sotade haricots verts samt krämig äppel och Cognacsås