Cayenne Menyer



Huvudrätter

 

Namn Pris
Vegetarisk
Helbakad rotselleri
med grillad zucchini, palsternackspuré, långbakade Piccadilly tomater, smörstekta kantareller, citrussmörsås och örter
Pris 175 kr
Fisk
Örtöverbakad lax
med syrad gurka, potatis- och gräddterrin  Serveras med sotad sparris och citron
Pris 195 kr
Lättrimmad bakad torsk (säsong)
med kräftstjärtar, brynt smör, citron och dill  serveras med mandelpotatispuré
Pris 210 kr
45gradig rödingfilé
med säsongens primörer, potatispuré samt citrussmörsås och forellrom
Pris 225 kr
Kött, vilt och fågel
Örtbakad kycklinglårfilé
med potatisterrin, rosmarinsky samt ört- och vitlökscrème
Pris 155 kr
Sotad lågtempad chuck roll (nöt)
med potatis- och örtterrin, primörer samt rödvinssky
Pris 168 kr
Tunt skivad ljummen kalvrostbiff
med säsongens rotfrukter, rostad vitlökssky och örter
185 kr
Citrusmarinerad Majskycklingfilé
serveras med ugnsbakade primörer, smör och schalottenlöksås samt sparris
Pris 185 kr
lagerbladskryddad gödkalvstritip
serveras med saltrostade palsternackor, rödlökschutney samt rödvinssås och friterad grönkål
Pris 215 kr
Lågtempad lammrostbiff
med ört- och potatisterrin, madeirasås samt bakad rödlök och svamp
Pris
225 kr
Ljummen helstekt oxrygg
serveras med potatis- och skogssvampsterrin, sotade haricots verts, krämig äppel- och Cognacsås samt syrad rödkål
Pris 235 kr
Helstekt gödkalventrecote
med puré på rotselleri och palsternacka, portvinsreduktion, örtbakade Piccadilly tomater och sotade haricots verts
Pris 245 kr