Cayenne Menyer



Huvudrätter

 

Namn Pris
 Fisk
 Smörstekt rödingfilé med säsongens primörer, puré på rotselleri och potatis samt krämig fänkålssås
 Örtbakad Torsk med mandelpotatispuré, citron, brynt smör och kräftstjärtar
 Smörstekt Hälleflundra med crudité på fänkål & örter samt rödbetssmör och kokt potatis
 Månadens havsfångst (ångad eller stekt) örtslungad potatis, primörer och sauce moules marinieres
 Kall inkokt Lax med pressgurka, sikromscremé och primörsallad
 Kött, vilt och fågel
 Helstekt kalventrecôte med het majsröra, grillad potatis och örtbakad plommontomat
Tomatfylld majskycklingfilé med potatisstomp med fårost, örter och madeirasky
Lågtempad lammrostbiff med potatis- och rotfruktsterrine, rostad vitlökssky samt säsongens primörer
Sotat ankbröst ”orange” med Charlottenlökscremé, rostad sötpotatis och örter
Helstekt hjortytterfilé med palsternackspuré, rödlökschutney och rödvinsås smaksatt med sherry
Hängmörad rosastekt oxrygg med potatiskaka smaksatt med svamp, säsongens primörer , chevrétomat och Tryffelsky