Namn | Pris | |
Vegetarisk | ||
Helbakad rotselleri | ||
med grillad zucchini, palsternackspuré, långbakade Piccadilly tomater, smörstekta kantareller, citrussmörsås och örter | ||
Pris | 175 kr | |
Fisk | ||
Örtöverbakad lax | ||
med syrad gurka, potatis- och gräddterrin Serveras med sotad sparris och citron | ||
Pris | 195 kr | |
Lättrimmad bakad torsk (säsong) | ||
med kräftstjärtar, brynt smör, citron och dill serveras med mandelpotatispuré | ||
Pris | 210 kr | |
45gradig rödingfilé | ||
med säsongens primörer, potatispuré samt citrussmörsås och forellrom | ||
Pris | 225 kr | |
Kött, vilt och fågel | ||
Örtbakad kycklinglårfilé | ||
med potatisterrin, rosmarinsky samt ört- och vitlökscrème | ||
Pris | 155 kr | |
Sotad lågtempad chuck roll (nöt) | ||
med potatis- och örtterrin, primörer samt rödvinssky | ||
Pris | 168 kr | |
Tunt skivad ljummen kalvrostbiff | ||
med säsongens rotfrukter, rostad vitlökssky och örter | ||
185 kr | ||
Citrusmarinerad Majskycklingfilé | ||
serveras med ugnsbakade primörer, smör och schalottenlöksås samt sparris | ||
Pris | 185 kr | |
lagerbladskryddad gödkalvstritip | ||
serveras med saltrostade palsternackor, rödlökschutney samt rödvinssås och friterad grönkål | ||
Pris | 215 kr | |
Lågtempad lammrostbiff | ||
med ört- och potatisterrin, madeirasås samt bakad rödlök och svamp | ||
Pris | ||
225 kr | ||
Ljummen helstekt oxrygg | ||
serveras med potatis- och skogssvampsterrin, sotade haricots verts, krämig äppel- och Cognacsås samt syrad rödkål | ||
Pris | 235 kr | |
Helstekt gödkalventrecote | ||
med puré på rotselleri och palsternacka, portvinsreduktion, örtbakade Piccadilly tomater och sotade haricots verts | ||
Pris | 245 kr |